2010. április 15., csütörtök

Csirkemell tekercs spenóttal, gnocchival


Ezt a receptet a rádióban hallottam, nagy vonalakban gyorsan lefirkantottam, és elkészítettem, annyi változtatással, hogy fagyasztott parajpürét használtam, mert nem volt kéznél leveles paraj....


A csirkemell szeletet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mozzarellát szeletelünk rá, erre bazsalikomlevelet, és aszalt paradicsomot teszünk. A húst feltekerjük, megtűzzük, kevés olajon lassan körbesütjök.

A megmosott spenótleveleket kevés vajon megfonnyasztjuk, sóval, borssal, fokhagymával fűszerezzük, kevés tejszínnel összeforraljuk.
A fagyasztott gnocchit forró vajban átpirítjuk.
A hústekercset felszeleteljük, a gnocchival, spenóttal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése