Ezer és egy recept van a Gaucamole elkészítésére. Mindenki áhitattal beszél róla, én viszont a magam eretnek módján nem ájulok el tőle. Szerintem minden a fűszerezésen múlik ennél a kencénél, az avokádó érdekes ízét nem is érezni a sok csípős alkatrész mellett.
Bocsánatot is kérek az imádóktól, de számomra egy natúr (nem majonézes!!!!) padlizsánkrém a maga kesernyés füstösségével sokkal többet jelent.......
Azért persze ez is finom lett, avokádó-lilahagyma-fokhagyma-só-bors-őrölt kömény és chilipehely került bele, és egy kis tejföl. Meg citromlé!
A tetejére chilipelyhet daráltam, csak a fotó kedvéért....
A magról egyből lejött a héj, nagyon tetszik, azért is került a képekre, az avokádó bőrével együtt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése