2010. július 31., szombat

Zöldséges nyárs



Nagyon aranyos kis padlizsánt vettem (nagyokat is, abból krém készült), felkarikáztam, volt egy kis maradék cukkínim, azt is, hagymát, piros húsú paprikát, szalonnát és pulykamell érmeket felváltva nyársra húztam.
A maradék zöldséget, koktélparadicsomokat, és néhány héjas fokhagyma gerezdet a sütőpapírral bélelt tepsibe szórtam, rátettem a nyársakat, és sütőben megsütöttem.









4 megjegyzés:

  1. Annyira szépen fotózol. És az étel is biztosan nagyon finom. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, kedves vagy! Valóban finom volt.

    VálaszTörlés
  3. Hű, de guszta!
    Mi is szeretjük a padlizsánt meg a cukkinit, került is a tányérunkba mindkettő mostanában, persze csak húsmentes változatban, hogy Juci is megehesse :-D

    VálaszTörlés
  4. Na, ebben is csak mutatóba volt hús, a lényeg a sok finom zöldség! Meg a héjában sült fokhagymák - a képen már csak nagyon kevés van, megettem a többit, mialatt kiszedtem.....

    VálaszTörlés