2010. július 18., vasárnap

Sült bőrös császárhús



Nagyon szép bőrös császárhús szeleteket vásároltam, jól befűszereztem, (só, bors, őrölt kömény, fokhagyma), egy éjszakát hagytam, hogy a fűszerek átjárják, majd egy kisebb teflon tepsibe karikára vágott vöröshagymára tettem. Kevés vizet öntöttem alá, alufólia alatt megpároltam, majd a fóliát levéve pirosra sütöttem.
Kisebb krumplikat meghámoztam, félbevágva megfőztem sós vízben, majd a hús szaftján kissé átsütöttem.

Saját készítésű kovászos uborkával  nagyon finom volt.

És persze saját készítésű csalamádéval is....

Utána nagyon jólesett a sör!






2 megjegyzés:

  1. No, ezt sikerült úgy megkívánni Tőled, hogy már kétszer is sütöttem... jóóó sok fokhagymával.

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg nagyon finom, most egyre többször látok szeletben árulni ilyen bőrös császárt. Örülök, hogy nektek is izlett!

    VálaszTörlés