Nagyon aranyos kis padlizsánt vettem (nagyokat is, abból krém készült), felkarikáztam, volt egy kis maradék cukkínim, azt is, hagymát, piros húsú paprikát, szalonnát és pulykamell érmeket felváltva nyársra húztam.
A maradék zöldséget, koktélparadicsomokat, és néhány héjas fokhagyma gerezdet a sütőpapírral bélelt tepsibe szórtam, rátettem a nyársakat, és sütőben megsütöttem.
Annyira szépen fotózol. És az étel is biztosan nagyon finom. :-)
VálaszTörlésKöszönöm, kedves vagy! Valóban finom volt.
VálaszTörlésHű, de guszta!
VálaszTörlésMi is szeretjük a padlizsánt meg a cukkinit, került is a tányérunkba mindkettő mostanában, persze csak húsmentes változatban, hogy Juci is megehesse :-D
Na, ebben is csak mutatóba volt hús, a lényeg a sok finom zöldség! Meg a héjában sült fokhagymák - a képen már csak nagyon kevés van, megettem a többit, mialatt kiszedtem.....
VálaszTörlés