Néhány csirkeszárnyat sós vízben megfőztem, majd fagyasztott borsót és kevés felkarikázott sárgarépát adtam hozzá. Amikor megpuhult, nagyon kevés lisztből pirospaprikás rántással berántottam, vágott petrezselyemzölddel megszórtam.
És látszik rajta, hogy finom. Imádom. Én is majdnem így készítem (borsóleves gazdagon nálam a neve)... a csont nélküli húst és a felkarikázott zöldséget kevés olajon megpirítom, felengedem, a többit szinte ugyanúgy csinálom, mint te. :-)
Alapesetben én is így főzöm, először kicsit megfuttatom, és felengedem. Amikor friss a borsó, és elég zsenge, akkor a saját levében megpárolom, és egy pici liszttel leszórom, (staubolom), és úgy engedem fel... Az az igazi, nagyon zsenge apró répákkal, jaj, de finom!
Gyönyörűséééges!
VálaszTörlésKöszönöm!
VálaszTörlésÉs látszik rajta, hogy finom. Imádom. Én is majdnem így készítem (borsóleves gazdagon nálam a neve)... a csont nélküli húst és a felkarikázott zöldséget kevés olajon megpirítom, felengedem, a többit szinte ugyanúgy csinálom, mint te. :-)
VálaszTörlésAlapesetben én is így főzöm, először kicsit megfuttatom, és felengedem. Amikor friss a borsó, és elég zsenge, akkor a saját levében megpárolom, és egy pici liszttel leszórom, (staubolom), és úgy engedem fel... Az az igazi, nagyon zsenge apró répákkal, jaj, de finom!
VálaszTörlés