2010. május 24., hétfő

Könnyű epres finomságok

Epret feldaraboltam, a kehely aljára halmoztam, majd vaníliás cukorral és habfixálóval keményre vert tejszínt halmoztam rá, és eperszeletekkel, mentalevéllel díszítettem. Jól lehűtöttem.
A maradék epret pépesítettem, és tejszínhabbal összekevertem, és eperrel díszítettem.



Epret vaníliás tejszínnel turmixoltam, az üvegtálba babapiskótát tettem, az epres masszát ráöntöttem.
Tejszínhabbal díszítettem.


Annyit kisérleteztem, mégsem sikerült egy igazán jó képet készítenem, be kell ismernem, nem értek a fotózáshoz! És azt hiszem, az én kis fényképezőgépem se alkalmas profi képek készítésére.
A tejszínhab rózsákat akármilyen fény mellett sem sikerült érvényre juttatnom! 
Na, ha a kép nem is, de maga a modell nagyon jó lett! 

2 megjegyzés: