2010. október 10., vasárnap

Töltött-rántott csirkemell

Anitának köszönöm a receptet!
A csirkemellet úgy vágtam be, hogy szét tudjam nyitni egy lapba, majd vékonyra klopfoltam.
Baconszeleteket tettem rá, arra egy szelet sonkát, majd sajtot. Az egészet feltekertem, szokásos módon paníroztam - a prézlibe szezámmagot kevertem, - forró olajban szép lassan megsütöttem.





4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett!

    Csak Attila meg ne lássa, mert akkor azonnal kell ilyet sütnöm. :-)

    A közepébe azt a rúd alakú füstölt sajtot tetted?

    VálaszTörlés
  2. Szia Anita! Igen, a rúd alakút, próbaképpen, de meg kell mondjam, jobb, ha rendes nagy sajtból vágunk bele. Ez a rúd nem olvad meg, kissé kemény marad.
    Köszönöm a receptet, nagy sikerem volt vele!

    VálaszTörlés
  3. Szívesen. :-)

    Akkor nem próbálkozom vele.

    Továbbra is csakúgy megesszük. :-) Laru nagyon szereti, van, hogy már a boltban ki kell neki bontanom egyet. :-)

    VálaszTörlés
  4. Igaza van, nagyon finom sajt!:-)

    VálaszTörlés