2011. április 24., vasárnap

Töltött karalábé másképpen

A darált húst nem rizzsel, hanem gombával kevertem: parányi olajon, teflon edényben apróra vágott vöröshagymát dinszteltem, az egészen apróra összevágott gombát beletettem, de nem dinszteltem tovább, hogy ne engedjen levet, hanem néhány keverés után a darált húshoz adtam, sóval, borssal, egy tojással összekevertem, majd a kivájt karalábékba töltöttem.

A megtöltött karalábék mellé betettem a kivájt darabokat. Ehhez a mennyiséghez egy kb 1 dl vízbe kevertem egy mokkáskanálnyi "reform" ételízesítőt, ezt öntöttem alá, majd a jénai fedelét rátéve sütőben készre sütöttem, majd reszelt sajtot szórtam rá, és fedő nélkül ráolvasztottam.
Megsülve:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése