Anitának köszönöm a receptet!
A csirkemellet úgy vágtam be, hogy szét tudjam nyitni egy lapba, majd vékonyra klopfoltam.
Baconszeleteket tettem rá, arra egy szelet sonkát, majd sajtot. Az egészet feltekertem, szokásos módon paníroztam - a prézlibe szezámmagot kevertem, - forró olajban szép lassan megsütöttem.
Nagyon szép lett!
VálaszTörlésCsak Attila meg ne lássa, mert akkor azonnal kell ilyet sütnöm. :-)
A közepébe azt a rúd alakú füstölt sajtot tetted?
Szia Anita! Igen, a rúd alakút, próbaképpen, de meg kell mondjam, jobb, ha rendes nagy sajtból vágunk bele. Ez a rúd nem olvad meg, kissé kemény marad.
VálaszTörlésKöszönöm a receptet, nagy sikerem volt vele!
Szívesen. :-)
VálaszTörlésAkkor nem próbálkozom vele.
Továbbra is csakúgy megesszük. :-) Laru nagyon szereti, van, hogy már a boltban ki kell neki bontanom egyet. :-)
Igaza van, nagyon finom sajt!:-)
VálaszTörlés