Egy fél pulykamájat szeletekre vágtam, és annyi kacsazsírban, amennyi épp ellepte, fedő alatt szép lassan megsütöttem, majd a zsírból kivettem.
Összevágtam egy fej vöröshagymát, a zsírban megdinszteltem, adtam hozzá egy teáskanál majoránnát, kevés őrölt borsot, sót, majd amikor a hagyma már megpuhult, akkor két nagyobb gerezd fokhagymát is belenyomtam.
Amikor valamennyire kihűlt, a májjal együtt botmixerrel pürésítettem. Utánfűszereztem még sóval és őrölt majoránnával is.
Összevágtam egy fej vöröshagymát, a zsírban megdinszteltem, adtam hozzá egy teáskanál majoránnát, kevés őrölt borsot, sót, majd amikor a hagyma már megpuhult, akkor két nagyobb gerezd fokhagymát is belenyomtam.
Amikor valamennyire kihűlt, a májjal együtt botmixerrel pürésítettem. Utánfűszereztem még sóval és őrölt majoránnával is.
Hú, ez biztos fényévekkel finomabb, mint az üzleti májkrém! :)
VálaszTörlésIgen, finomabb, bár lehetne még turbózni, de én így szeretem!
VálaszTörlés