Már sokszor készítettem ezt a finomságot, de csak most írom le a receptjét, többek kérésére. Sajnos, csak hevenyészett fotókat tudok feltenni, de majd alkalomadtán kicserélem a képeket.
Így készítem: kiolvasztok egy kb 45 dkg-os fagyasztott spenótot, pár perc alatt megfőzöm, majd szűrőbe teszem, és addig hagyom kicsepegni, hogy szinte száraz lesz a végén.
Turmixkehelybe teszem, hozzáadok 2-3 keményre főtt tojást, 2 evőkanálnyi vajat (margarint), 2 evőkanálnyi majonézt, egy tömlős Camping sajtot, egy nagy gerezd fokhagymát, sót és borsot ízlés szerint, és jó habosra turmixolom.
Forró pirítóssal a legjobb, de bármilyen kenyérre kenve is nagyon finom!
Ez a szendvicskrém az elkészítést követően meddig áll el hűtőben?
VálaszTörlésKedves Kérdező, pár napig biztosan eláll, továbbiakról nincs tapasztalatom, hamar el szokott fogyni.
VálaszTörlés