Egy háromnapos összejövetelre vittem ilyen szendvicskrémet, nagy sikere volt, kérésre most leírom,
hogyan készül.
hogyan készül.
Rendkívül egyszerű, és finom!
***
Az alábbi képet (és a kencét is) Liza készítette. Annyira jó ez a felvétel, a tálalás, hogy biztosan mások is gusztust kapnak a krém elkészítésére!
Forró pirítóssal:
***
Az alábbi képet (és a kencét is) Liza készítette. Annyira jó ez a felvétel, a tálalás, hogy biztosan mások is gusztust kapnak a krém elkészítésére!
Forró pirítóssal:
Kell hozzá egy 10 dekagrammos vaj, egy evőkanálnyi reszelt vöröshagyma, kevés őrölt bors, és egy nagy doboz paradicsompüré.
***
A vajat hagyom teljesen, szinte folyósra puhulni. (Ha sietek, egy műanyag tálban a mikróban, a legalacsonyabb fokozaton 1 perc alatt megolvasztom)
A puha vajba belekeverek egy evőkanálnyi reszelt vöröshagymát, megszórom őrölt fekete borssal, és jól elkeverem.
(Só nem kell bele!)
Végül márványosra keverem a paradicsompürével.
***
Liza asztalán:
***
Zöldpaprikával, retekkel is nagyon finom!
Megjegyzem, azt nem tudom, hogy margarinnal milyen, eddig csak vajjal készítettem!
Margarinnal szerintem ne próbálja ki senki,abban sok víz van és kicsapódik a krémből.
VálaszTörlésKöszönöm a megerősítést, sajnos, már volt, aki megtapasztalta! :D
VálaszTörlés